Keresés

Online jegyvásárlás

Készpénzmentes fizetés

 

bank- vagy feltöltőkártya
KÉSZPÉNZMENTES FIZETÉS

 

A feltöltő kártya a Budapest Gyógyfürdői Zrt. összes fürdőjében felhasználható.

 

Fürdőink területén vásárolt termékeket (étel, ital) kizárólag bankkártyával vagy a pénztárakban feltöltött feltöltőkártyával lehet megvásárolni.

A feltöltőkártya:

  • érintés nélküli technológiával működik,
  • vízálló,
  • fürdőzés közben az órájára vagy nyakába tudja rögzíteni.

 

hogyan működik?
FELTÖLTÉS

Érkezéskor pénztárosunk egy Ön által meghatározott összeget feltölt a kártyára, melyből 300 Ft zárolásra kerül letéti díjként. Ezt az összeget vásárlásra nem használhatja fel, de a sérülésmentes kártya leadásakor ez az összeg visszafizetésre kerül. A kártyára feltöltött összeg kiegyenlíthető készpénzzel vagy bankkártyával. A nem használt kártya esetén a feltöltés minimális összege 800 Ft, maximális összege 50.000 Ft, míg a használatban levő kártya minimális feltöltési összege 100 Ft.

A feltöltéskor kapott bizonylatot feltétlenül őrizze meg. A kártya regisztráció nélkül is használható, de a bizonylaton szereplő PIN-kóddal még biztonságosabbá teheti a kártya használatát. A kártya az ingyenesen letölthető Festipay alkalmazásban regisztrálható.

 

hogyan működik?
HASZNÁLAT ÉS VISSZAFIZETÉS

A fürdőben történő vásárláskor ezzel a kártyával is tud fizetni, így a fürdőzés során nem kell a készpénzzel bajlódni vagy azon aggódni, hogy a pénztárcája biztonságban legyen.

Amennyiben a fürdőben tartózkodás során a kártyára feltöltött összeg nem elegendő, további összeget tölthet rá a hét minden napján a pénztárakban vagy a belső értékesítési ponton.

A kártyán fennmaradó összeg a fürdőből való távozáskor a pénztárban visszafizetésre kerül az öt forintra kerekítés általános szabályai szerint. Amennyiben Ön rendszeres vendégünk, a kártyán fennmaradó összeget felhasználhatja következő látogatásakor is, hiszen a kártya 5 évig érvényes.

Amennyiben Ön regisztrált, a kártya letiltható a Festipay alkalmazásban.

Általános Szerződési Feltételek

A kártya elveszítéséből, megrongálódásából, illetéktelen személy általi használatából, illetve a regisztráció elmulasztásából eredő károkért fürdőnk nem vállal felelősséget.